Nora - carefordogs 

 Uw huisdier, onze zorg!
 

Extra

Op 18-06-2018 Is Onze Finnley geboren en op 11-08-2018 Gaan we haar ophalen. Ze is een Parson Russell Terriër van Kennel van T' Runsel. Allerlei trainingen zullen te volgen zijn op de Facebook pagina van Nora-carefordogs en hier zullen de eerste tijd regelmatig foto's verschijnen. Op de eerste foto's is ze 5 weken jong.

 

En dan is het zover!!! op 11 augustus om 11 uur mochten we Finnley ophalen. Vanaf dan is het gedaan met de rust. Alles wat we over puppy's vertellen is helemaal waar. Finnley heeft ons de eerste week de nachtelijke rust ontnomen door keihard te krijsen in de bench. Wij hielden langer vol en na ruim een week besloot de kleine krokodil om toch ook maar snacht's te slapen. Toen was het nog een week of twee dat ze overdag protest gaf bij het in de bench zetten, maar al met al is ze met drie weken ervan overtuigd dat de bench best een fijne, veilige plek is. De bench is ook echt noodzakelijk voor Finnley want die neemt geen rust wanneer je haar niet in de bench zet, dit doen veel pups en daarom is het zo'n fijn hulpmiddel. Een pup moet tenslotte eten, spelen, ontdekken, maar vooral ook voldoende slapen. 

Overal op en in bijten doet ze ook keurig volgens het "puppy boekje", maar ook daar merk je dat wanneer je daar op de goede manier mee omgaat dit toch al best snel onder controle te krijgen is en natuurlijk heel veel kauwmateriaal aanbieden.

Het niet van huis weg willen en je vervolgens naar huis sleuren is ook al langsgekomen evenals het zindelijk maken. alles op straat in de bek nemen, echt alles gaat volgens het "puppy boekje". Maar toch is dat het allemaal waard. Onze kleine krokodil (wanneer ze wakker wordt maakt ze hetzelfde geluid als een baby krokodil die uit het ei kruipt) is ook echt superlief en slim en leuk en vooral heel grappig. En voor je het weet is ze groot dus we genieten er vooral heel veel van, ze is nu al weer 12 weken en zie hier onder wat avonturen foto's. 


Inmiddels met Finnley de basis cursus met glans doorlopen bij hondenschool De Gabber. Vanaf 16 weken begonnen met de pre agillity training, zit en wacht is zo'n oefening die ook bij de agillity heel belangrijk is. Alles begint bij een goede basis.

Kleine Finnley groeit hard. op de foto hieronder was ze nog maar net 1,8 kilo, nu ze ruim 5 maanden is weegt ze al 5,3 kilo.


Kleine Finnley is groot geworden, inmiddels is ze 6,8 kilo en al weer 1 jaar oud. Ze doet het zo goed met behendigheid en ook met gehoorzaamheid ook al vindt ze dat wel wat saai. Ze is een leuke, vrolijke, lieve enthousiaste hond, precies dat waar ik van hou. Ook met de oppashonden die er zijn doet ze het goed, ze vindt wel dat zij de directrice is maar ach, als je klein bent moet je ook wat te vertellen hebben toch? ;-)