Nora - carefordogs 

 Uw huisdier, onze zorg!
 Gastenboek

Simone de Pruyssenaere
23-07-18 11:23:40
Joke en Gerard hebben 12 dagen op onze Whippet Pepper gepast. Hij had een superfijn logeeradres en voelde zich al heel snel thuis! Heel fijn om te weten dat hij in goede handen is tijdens onze vakantie. Joke was zo lief om ons bijna dagelijks foto's en video's te sturen via de app, heel leuk om te zien dat Pep het prima naar zijn zin had. Lange wandelingen, tochtjes in de fietskar, het was bijna of hij zelf ook op vakantie was :) Nogmaals heel veel dank voor de goede zorgen!
Marianne Booij
07-07-18 13:47:03
Hoi Joke, wat een prachtige website en mooi werk doe je nu. Wij hebben nog geen golden oldies, maar je lezingen over pijnbeleving en hondentaal lijken me erg boeiend! Ook leuk dat ik Robijn voorbij zie komen met zijn mooie ogen. Ik wens je heel veel succes, groetjes aan Gerard en wie weet zien we elkaar nog eens.
Mariek Brouwer
10-06-18 23:07:09
Lieve Joke en Gerard.
Het was gelijk liefde op het eerste gezicht! Voor ons allemaal denk ik!
En wat heeft Loes bij jullie een fantastische tijd gehad! Alle weken dat wij op vakantie gingen en ten tijde van mijn onrustige periode van zoeken naar werk! Nog steeds ben ik ontzettend dankbaar voor alle steun, geduld en felexibiliteit in de voor ons zo ongelofelijk moeilijke periode.
Geweldig om te zien hoe snel loesje zich bij jullie thuis voelde, juist ook toen zij op haar oude dag zo ziek werd.
Met al jouw kennis en mens-zijn kom je vast een heel end!
Ik heb daar alle vertrouwen in! Gebruik het en laat de mensen luisteren naar wat je te zeggen en te bieden hebt! Dat gun ik jou, iedereen en zeker niet op de laatste plaats de dieren om je heen en waar je mee te maken krijgt! Hoera en dikke pluim!
Liefs,
Mariek ?
Ilana Netiv
06-06-18 13:12:56
Lucky heeft aan Nora-carefordogs een heel ffijn logeeradres! Joke (en Gerard) doen er alles aan om het haar naar de zin te maken. Op verantwoorde wijze dan he. Dieet, beweging, eventueel training, alles tiptop!
Astrid Fleumer-Ladiges
05-06-18 20:20:06
Gefeliciteerd met je bedrijfje en je mooie website..??bffje