Nora - carefordogs 

 Uw huisdier, onze zorg!
 Gastenboek

Mireille Timmerman
15-08-20 13:43:59
Joke zorgt al jaren voor onze poezen als wij met vakantie zijn en ik zou ze niemand anders toevertrouwen.
Via WhatsApp laat ze weten hoe het met de meiden gaat, inclusief foto's en/of filmpjes.
Ik weet dat de meiden de beste zorg krijgen, dat maakt het loslaten makkelijker en het gemis minder.
Yelly en Jorrit
16-07-20 17:52:10
Gerard en Joke zijn echt toppers! Onze Jack Russel Frenkie gaat regelmatig spelen bij hen. Samen gaan ze dan lekker het bos in en spelen veel. Frenkie geniet er echt ontzettend. Ook blijft hij af en toe logeren. Geweldig vindt ie dat! Echt een aanrader dus!
Anna Calis
15-07-20 07:54:46
Lola gaat twee dagen per week naar Joke. Wat een feest! Ik breng haar met de fiets en als ik in de buurt kom begint ze al te draaien en te piepen in de fietsbak zo’n zin heeft ze erin. Ze is dikke maatjes met Finnley. Gedurende de dag krijg ik altijd wel filmpjes of foto’s. Van lekker rennen bij de hondenschool of zwemmen tijdens het uitlaten. Joke is heel kundig en begaan. Voor haar maar ook naar mij. Gewoon een fijn mens! Ik ben enorm blij dat Lola hier zo’n leuke stabiele en veilige plek heeft om regelmatig te zijn. Echt een tweede thuis!
Simone de Pruyssenaere
23-07-18 11:23:40
Joke en Gerard hebben 12 dagen op onze Whippet Pepper gepast. Hij had een superfijn logeeradres en voelde zich al heel snel thuis! Heel fijn om te weten dat hij in goede handen is tijdens onze vakantie. Joke was zo lief om ons bijna dagelijks foto's en video's te sturen via de app, heel leuk om te zien dat Pep het prima naar zijn zin had. Lange wandelingen, tochtjes in de fietskar, het was bijna of hij zelf ook op vakantie was :) Nogmaals heel veel dank voor de goede zorgen!
Marianne Booij
07-07-18 13:47:03
Hoi Joke, wat een prachtige website en mooi werk doe je nu. Wij hebben nog geen golden oldies, maar je lezingen over pijnbeleving en hondentaal lijken me erg boeiend! Ook leuk dat ik Robijn voorbij zie komen met zijn mooie ogen. Ik wens je heel veel succes, groetjes aan Gerard en wie weet zien we elkaar nog eens.
Mariek Brouwer
10-06-18 23:07:09
Lieve Joke en Gerard.
Het was gelijk liefde op het eerste gezicht! Voor ons allemaal denk ik!
En wat heeft Loes bij jullie een fantastische tijd gehad! Alle weken dat wij op vakantie gingen en ten tijde van mijn onrustige periode van zoeken naar werk! Nog steeds ben ik ontzettend dankbaar voor alle steun, geduld en felexibiliteit in de voor ons zo ongelofelijk moeilijke periode.
Geweldig om te zien hoe snel loesje zich bij jullie thuis voelde, juist ook toen zij op haar oude dag zo ziek werd.
Met al jouw kennis en mens-zijn kom je vast een heel end!
Ik heb daar alle vertrouwen in! Gebruik het en laat de mensen luisteren naar wat je te zeggen en te bieden hebt! Dat gun ik jou, iedereen en zeker niet op de laatste plaats de dieren om je heen en waar je mee te maken krijgt! Hoera en dikke pluim!
Liefs,
Mariek 🐶
Ilana Netiv
06-06-18 13:12:56
Lucky heeft aan Nora-carefordogs een heel ffijn logeeradres! Joke (en Gerard) doen er alles aan om het haar naar de zin te maken. Op verantwoorde wijze dan he. Dieet, beweging, eventueel training, alles tiptop!
Astrid Fleumer-Ladiges
05-06-18 20:20:06
Gefeliciteerd met je bedrijfje en je mooie website..😘😘bffje
Tonen: 5  10