Nora - carefordogs 

 Uw huisdier, onze zorg!
 


 

Oppasservice en dagopvang.

Uw hond wordt bij ons in huis opgevangen en draait gewoon in ons dagelijks leven mee. We nemen alleen honden in de opvang tot ongeveer 20 kilo. Om de rust in ons huishouden niet al te veel te verstoren kijken wij eerst of het matcht met onze eigen hond en kat. Wij nemen dan ook nooit meer dan 2 honden tegelijkertijd op, met onze eigen hond maakt dit 3, dat noemen wij vol omdat we goede zorg voor iedere hond willen bieden. 

Oppasservice privé met trainen. 

Honden die bij ons intern verblijven, kunnen ook getraind worden. In overleg met u wordt een plan van aanpak gemaakt.

Privé les.

Wilt u privé training met uw hond dan kan dat in overleg op de door u gewenste locatie. Omgeving Amsterdam en omstreken.

Privé dierenartstrainingen.

Wilt u uw pup opvoeden zodat hij/zij met zo min mogelijk stress bij de dierenarts naar binnen loopt, of heeft u een hond die angst heeft voor de dierenarts? Dierenartstraining is erop gebaseerd om juist de rust te creëren bij de hond en eigenaar.  Ik ga in overleg met u en uw dierenarts een plan maken voor u en uw hond.

Opvang voor medische nazorg. 

Heeft uw hond opvang/verzorging nodig na een medische ingreep? Ook dit is bij ons mogelijk voor honden tot 20 kilo eventueel in samenspraak met uw eigen dierenarts. Ook honden die extra aandacht en/of medische zorg (medicatie)nodig hebben zijn welkom.

Geven workshops en presentaties. 

Ik geef voor grotere groepen presentaties en/of workshops. Onderwerp in overleg, denk aan de Golden Oldies/houd de senior hond fit en gezond een presentatie/workshop voor en door de oudere hond. Pijn in de praktijk', over de pijnbeleving van dieren.  Op het Medisch Centrum voor Dieren Amsterdam heb ik een workshop 'hondentaal bij de dierenarts' gegeven voor dierenartsen, assistenten en specialisten.